Europa League, Λιόν - Ολυμπιακός: «Πετάνε» για Γαλλία οι «ερυθρόλευκοι» - Εκτός Ζέλσον, Μασούρας

Europa League: Με προορισμό τη Γαλλία και τη Λιόν ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης (25/09) ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός, Γαλλία
Για τη Γαλλία και τη Λιόν αναχωρούν οι Πειραιώτες
INTIME SPORTS
1'

Οι κάτοχοι του Europa Conference League ετοιμάζονται για την πρώτη τους ευρωπαϊκή υποχρέωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν, καθώς την Πέμπτη (26/09) στις 22:00 θα παίξουν στο «Groupama Stadium» κόντρα στην Λιόν στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους και το πρωί της Τετάρτης (25/09) βρέθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» ούτως ώστε να «πετάξουν» για τη Γαλλία και τη Λιόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «Λιονέ» χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς με τον Άρη και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει.

Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Γιώργος Μασούρας, που προέρχεται από τραυματισμό, εν αντιθέσει με τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στη διάθεση του Βάσκου προπονητή.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή