Super League: Γερμανοί Α’ κατηγορίας σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ - Άρης και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Super League: Δύο Γερμανοί διαιτητές που ανήκουν στην Α’ κατηγορία της UEFA θα διευθύνουν τα δύο ντέρμπι, ΠΑΟΚ - Άρης και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική.

Σάσα Στέγκεμαν
Γερμανοί ορίστηκαν στα δύο ντέρμπι της Super League
Eurokinissi Sports
2'

Τους αξιωματούχους των αναμετρήσεων για την 6η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε την Τετάρτη (25/09) η ΚΕΔ της ΕΠΟ. Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα δύο ντέρμπι, αρχικά αυτό της Αθήνας, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και εν συνεχεία της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ - Άρης.

Τόσο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, όσο και σ’ αυτό της Νύμφης του Θερμαϊκού, επιλέχθηκαν Γερμανοί διαιτητές, οι οποίοι ανήκουν στην Α’ κατηγορία της UEFA. Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (29/09) στις 21:00 στην «OPAP Arena» ρέφερι θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν.

Βοηθοί του 39χρονου που έχει πτυχίο στη Δημόσια Διοίκηση θα είναι οι Κρίστιαν Γκίτελμαν και Κρίστοφ Γκουνς, αμφότεροι από τη Γερμανία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία. Στον έλεγχο του VAR επικεφαλής θα είναι ο Γκουίντο Βίνκμανμ ενώ βοηθός ορίστηκε ο Ανδρέας Φωτόπουλος.

Όσον αφορά στο ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ - Άρης, το οποίο έχει οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (29/09) στις 20:30 «άρχων» θα είναι ο Χαρμ Όσμερς. Ο 39χρονος ρέφερι από την Γερμανία θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες στην Θεσσαλονίκη, αφού ήταν στο ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1 τον περασμένο Μάρτιο.

Βοηθοί του θα είναι οι Ντόμινικ Σάαλ και Γιαν Κλέμενς Νάιτζελ-Πέτερσεν και στο VAR ορίστηκε ο Πάτρικ Χανσμπλάουερ, άπαντες από την Γερμανία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα και AVAR ο Ρέινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική.

Συνοπτικά, οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

  • 17:00 Βόλος-Athens Kallithea: Κατοίκος (Χριστοδούλου, Καραγκιζόπουλος, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Παπαδόπουλος, Παπαδάκης)
  • 20:00 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Τσακαλίδης (Ψύλλος, Καραλής, 4ος Ανδριανός, VAR: Τζήλος, Απτόσογλου)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

  • 17:00 ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Τσιάρας (Τζιουβάρας, Δέλλιος, 4ος Ζαμπαλάς, VAR: Τζήλος, Στεφανής)
  • 18:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος: Παπαπέτρου (Στάικος, Σαμοΐλης, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Φωτιάς, Σπυρόπουλος)
  • 20:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Όσμερς (Σάαλ, Νέιτζελ-Πέτερσεν, 4ος Πουλικίδης, VAR: Χανσμπάουερ, Μπουξμπάουμ)
  • 21:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Στέγκεμαν (Γκίτελμαν, Γκουνς, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Βίνκμαν, Φωτόπουλος)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 Λαμία-Πανσερραϊκός: Βεργέτης (Μωυσιάδης, Λιόντος, 4ος Κουκουλάς, VAR: Σιδηρόπουλος, Κωσταράς).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή