Super League, Λαμία – Πανσερραϊκός 1-2: Η πρώτη νίκη ήρθε σε επεισοδιακό αγώνα!

Super League: Ο Πανσερραϊκός νίκησε 2-1 τη Λαμία στο «Αθ. Διάκος» και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από επεισοδιακό ματς με δύο αποβολές – «Κραυγές» για τη διαιτησία κι από τις δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Λαμία - Πανσερραϊκός 1-2
INTIME SPORTS
2'

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τη Λαμία και να πανηγυρίσει το πρώτο «τρίποντο» του στη σεζόν, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα».

Η αναμέτρηση στο «Αθ. Διάκος» είχε τα πάντα! Γκολ, αποβολές, ένταση και μπόλικη γκρίνια για τη διαιτησία, η οποία αποτυπώθηκε μέσω τοποθετήσεων κατά τη διάρκεια του ματς!

Τα «λιοντάρια» βρήκαν δίχτυα με τους Δεληγιαννίδη (36’) και Μπετανκόρ (63’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ρινγκ (67’) και μολονότι είχαν πάνω από 20 αγωνιστικά λεπτά μπροστά τους δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έπαιζε από το 21ο λεπτό με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Βλαχομήτρου με απευθείας κόκκινη, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 57ο λεπτό, καθώς ο Περούτσι είδε δεύτερη κίτρινη για τους φιλοξενούμενους.

«Κλοπή και… ντράπηκε η ντροπή»

Ο Πανσερραϊκός με τοποθέτησή του στα social media διαμαρτυρήθηκε για το ακυρωθέν γκολ του Μπετανκόρ στο 13ο λεπτό, αναφέροντας ότι: «Κλοπή από το VAR! Ντράπηκε μέχρι κι ο Λανουά στην κερκίδα!».

Με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε κι η Λαμία, μετά την αποβολή του Βλαχομήτρου, σχολιάζοντας και την αλλαγή διαιτητή πριν το ματς, με τον Τσέτσιλα να παίρνει τη θέση του Βεργέτη που δήλωσε «κώλυμα». «Με "ξαφνική" αλλαγή διαιτητή, με ανύπαρκτα φάουλ για να μην μπει γκολ και με κόκκινη "εφεύρεση", ντρέπεται σήμερα και η ντροπή!!», ήταν το σχόλιο της.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Ηπείρου)
Κίτρινες: 90’+3’ Φουρτάδο - 32’ Φαρές, 40’ Στάικος, 45’+3’ Περούτσι, 58’ Τομάς, 90’+3’ Μπετανκόρ
Αποβολές: 21’ Βλαχομήτρος (απευθείας κόκκινη) - 57’ Περούτσι (2η κίτρινη)
ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ενρίκες (65’ Μπίκοβ), Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια (84’ Σιμόνι), Γιαννούτσος (65’ Δοϊρανλής), Νούνιες (84’ Σαραμαντάς), Ρινγκ, Φουρτάδο, Μέκιτς (65’ Γκουίντο), Βλαχομήτρος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκελασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ (60’ λ.τρ. Καρασαλίδης), Περούτσι, Χαντάκιας, Φαρές, Στάικος (46’ Λιάσος), Ντάβιντσον, Τομάς, Χατζηστραβός (61’ Ζελέν), Μπέτανκορ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή