Παναθηναϊκός: Χωρίς Βαγιαννίδη, αλλά με Μαξ στην πρεμιέρα του Conference League

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League – Ξανά εκτός αποστολής ο Βαγιαννίδης, «μέσα» ο Μαξ.

Γιώργος Βαγιαννίδης Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS
1'

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς στην Μπάνια Λούκα της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης, για την 1η αγωνιστική του ενιαίου ομίλου στο Conference League.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Ελλάδα με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Μετά το τέλος της ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός, ενώ επέστρεψε ο Φίλιπ Μαξ, μια εβδομάδα μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Όσον αφορά στην περίπτωση του 23χρονου μπακ, ο αποκλεισμός του συνδέεται πλέον με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο έχει «παγώσει».

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή