Κύπελλο Ελλάδας: Live Streaming η κλήρωση των επόμενων φάσεων μέχρι τον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας: Παρακολουθήστε σε Live Streaming την κλήρωση των επόμενων φάσεων του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κλήρωση Κυπέλλου Ελλάδας
Το πρόγραμμα των επόμενων φάσεων μέχρι τον τελικό θα γίνει γνωστό την Τετάρτη
INTIME SPORTS
1'

Το πλήρες πρόγραμμα της φάσης των «16», των προημιτελικών, των ημιτελικών αλλά και τη σειρά των φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (02/10). Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των επόμενων φάσεων.

Το «παρών» στην κλήρωση θα δώσουν και οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που δεν μετείχαν μέχρι τώρα, αφού είχαν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» την περασμένη σεζόν. Από τη φάση των «16» μέχρι και τα ημιτελικά, τα ματς είναι διπλά, ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα στις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στην κληρωτίδα θα μπουν οι: ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός, Athens Kallithea, Βόλος, Ατρόμητος, Παναχαϊκή, Αιγάλεω, Πανιώνιος, Κηφισιά, Ζάκυνθος και ο νικητής από την αναμέτρηση του Αστέρα AKTOR κόντρα στην ομάδα που θα προκριθεί από το Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα.

Παρακολουθήστε σε Live Streaming την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας από το Youtube και το κανάλι Hellenic Football Family:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή