ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μαρσιάλ και Λαμέλα «φορτσάρουν» για το ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο Αντονί Μαρσιάλ κι ο Έρικ Λαμέλα ανεβάζουν ρυθμούς, ενόψει του ντέρμπι «Δικεφάλων» της Super League.

Αντονί Μαρσιάλ ΑΕΚ
FB / AEK FC
1'

Οι δύο «σταρ» της ΑΕΚ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμοι.

Ο Γάλλος έχει να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο κι όπως είναι φυσικό του λείπει ρυθμός, ενώ ο Αργεντινός ένιωθε ενοχλήσεις το προηγούμενο διάστημα. Αμφότεροι, όμως, δείχνουν να έχουν ανεβάσει ρυθμούς κι όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Γενικότερα, με εξαίρεση τους διεθνείς, ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς κανονικά προπονείται κι ο Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του.

Όσον αφορά στον Αλεξάντερ Κάλενς και τον τραυματισμό που ανέφεραν οι συμπατριώτες του στο Περού δεν είναι κάτι ανησυχητικό. O 32χρονος αμυντικός δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο του άφησε έναν μώλωπα, αλλά όχι κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 20 Οκτωβρίου στην «OPAP Arena». Θα ξεκινήσει στις 20:30 κι αναμένεται να μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή