Ηλιόπουλος: «Μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ» – «Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω», υπογράμμισε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος παρουσίασε τον Χαβιέ Ριμπάλτα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», υπογραμμίζοντας ότι είναι μια «μεγάλη ημέρα» για τον σύλλογο.

Χαβιέ Ριμπάλτα ΑΕΚ
1'

Ο 44χρονος Καταλανός ήρθε στην ΑΕΚ για να αναλάβει τη θέση του Director of Football, έχοντας ένα «πλούσιο» βιογραφικό.

Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος κατά την παρουσίαση του Ριμπάλτα επεσήμανε πως: «Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ σήμερα. Έχουμε μαζί μας έναν σημαντικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ξέρει τη δουλειά. Να τον βοηθήσουμε όλοι μας, να έχει καλό έργο για την ΑΕΚ μας».

Ο Ριμπάλτα, ο οποίος έμεινε στο προπονητικό κέντρο και συνομίλησε για πολλές ώρες με τον Ματίας Αλμέιδα, μιλώντας στα μέλη της ομάδας, είπε: «Ευχαριστώ όλους σας για το πολύ όμορφο καλωσόρισμα. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όλους. Κάνουμε μία νέα αρχή. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι οτιδήποτε πρόβλημα έχετε, απορία ή ζήτημα που σας αφορά, να έρχεστε αμέσως να μου το λέτε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια τώρα, θα γίνουν συναντήσεις με όλους σας κατ’ ιδίαν για να γνωριστούμε καλύτερα. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή