Τραγωδία: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ

Ανείπωτη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρό καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Τραγωδία: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ
Newsbomb.gr
1'

Απίστευτο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στα 31 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν πως πνίγηκε στην πισίνα της οικίας του.

podosfairistis-Glyfada-(NB)-(1).jpg

Ακόμη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες καθώς το συμβάν έχει σοκάρει τους πάντες. Ειδικά στον Παναθηναϊκό που ήταν η ομάδα του, επικρατεί ο απόλυτος πανικός και η θλίψη, ενώ στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η χώρα καθώς ήταν ένα παιδί που είχε κερδίσει τις συμπάθειες όλων των φιλάθλων από την προσπάθειά του να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

podosfairistis-Glyfada-(NB)-(2).jpg

Ο Μπάλντοκ είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα το 2022, ενώ αποκτήθηκε απ' τον Παναθηναϊκό τον Μάιου του τρέχοντος έτους. Στην Ελλάδα βρήκε μόνιμη κατοικία στη Γλυφάδα, η οποία δυστυχώς έμελλε να είναι και η μοιραία καθώς στην πισίνα άφησε την τελευταία του πνοή.

podosfairistis-Glyfada-(NB)-(2).jpg

Τον καλούσε η σύντροφός του, τον βρήκε ο σπιτονοικοκύρης

Το δράμα εκτυλίχτηκε στο σπίτι όπου ζούσε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στη Γλυφάδα. Η σύντροφός του τον καλούσε στο τηλέφωνο και ο 31χρονος δεν απαντούσε. Γεγονός που ανησύχησε τη γυναίκα, η οποία κάλεσε τον σπιτονοικοκύρη και του ζήτησε αν μπορεί να ελέγξει αν είναι όλα εντάξει με τον άσο του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς δεν ήταν… Ο σπιτονοικοκύρης ήταν αυτός που πήγε να δει και βρήκε το άψυχο κορμί του Μπάλντοκ στην πισίνα του σπιτιού. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έχει κληθεί και ιατροδικαστής.

podosfairistis-Glyfada-(NB)-(2).jpg

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή