Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκαρισμένοι οι διεθνείς παίκτες - Με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στην Αγγλία

Πένθος στο Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σοκαρισμένοι οι διεθνείς παίκτες - Με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στην Αγγλία
Eurokinissi
1'

«Παγωμένη» είναι η φίλαθλη κοινή γνώμη με την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σ' όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Εθνικής μας ομάδας αδυνατούσαν να πιστέψουν την τραγική είδηση της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ στην σημερινή (10/10) αναμέτρηση του «Γουέμπλει» θα αποτίσουν έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους.

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση του Γουέμπλεϊ απέναντι στην Αγγλία φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Στο μεταξύ, με μια λιτή και συγκινητική ανακοίνωσή της η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε με οδύνη τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…», αναφέρεται σε αυτή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή