Τζορτζ Μπάλντοκ: Θλίψη για τον αδόκητο χαμό του – Βίντεο από την πισίνα όπου εντοπίσθηκε νεκρός

Ράγισαν καρδιές στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου του δεξιού οπισθοφύλακα του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ήταν μόλις 31 ετών.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Θλίψη για τον αδόκητο χαμό του – Βίντεο από την πισίνα όπου εντοπίσθηκε νεκρός
INTIME.
2'

Το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου 2024 ήταν ένα από τα δυσκολότερα που έχει ζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο κι ο ελληνικός αθλητισμός εν γένει. Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει «βυθίσει» στο πένθος τον Παναθηναϊκό, την εθνική Ελλάδος, τις ομάδες στις οποίες αγωνίσθηκε στο παρελθόν ο ομογενής ποδοσφαιριστής, τους πάντες.

Ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας του «τριφυλλιού» εντοπίσθηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η γυναίκα του τον αναζητούσε για πολλές ώρες και δεν τον έβρισκε, με αποτέλεσμα να κληθεί ο σπιτονοικοκύρης.

Αυτός τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ύστερα από 9 λεπτά, έφθασε το ασθενοφόρο και αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατος του διεθνούς άσου.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, πρέπει να είχαν περάσει ώρες από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής «άφησε» την τελευταία του πνοή, ενώ, στη σορό του δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη κάποιου χτυπήματος. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή και φυσικά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Η Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο από την οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ, όπου φαίνεται η πισίνα μέσα στην οποία βρέθηκε η σορός του.

Οι συμπαίκτες του μετέβησαν σοκαρισμένοι στο σπίτι του

Στη Γλυφάδα και το σπίτι του Μπάλντοκ έσπευσαν αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση φίλοι και συμπαίκτες του. Στελέχη του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Παπαδημητρίου (τεχνικός διευθυντής) ο Γιώργος Τζαβέλλας με τον οποίο ήταν μαζί στην εθνική ομάδα πέρα απ’ το «τριφύλλι» όπου είχε ρόλο γενικού αρχηγού. Ακόμη, εκεί ήταν και ο Μπαρτ Σχένκεφελντ, ο Χόρντουρ Μάγκουσον, ο Τόνι Βιλένα, φίλοι του απ’ τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά και το κλίμα στην εθνική, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για τον σημερινό αγώνα (10/10) με αντίπαλο την Αγγλία, είναι βαρύ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή