Τζορτζ Μπάλντοκ: Το συγκινητικό βίντεο του Sky Sports για τον θάνατο του Ελληνοάγγλου άσου

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχει συγκλονίσει μονάχα την ελληνική αθλητική κοινότητα, αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το συγκινητικό βίντεο του Sky Sports για τον θάνατο του Ελληνοάγγλου άσου
1'

Μετά την Εθνική Αγγλίας και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην οποία αγωνιζόταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ για σειρά ετών, ακολούθησαν πολλές ανακοινώσεις θλίψης, οδύνης και συλλυπητηρίων από αγγλικές ομάδες.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (10/10), ο θάνατος του Ελληνοάγγλου άσου έγινε μεγάλο θέμα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Sky Sports News.

Οι δύο παρουσιαστές παρουσιάστηκαν συντετριμμένοι και εξέφρασαν τη λύπη τους, ενώ μίλησαν για την καριέρα του.

«Θλιβερά νέα σήμερα, καθώς ο πρώην αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην ανακοίνωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το μήνυμα του Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά και για το ποστάρισμα της Εθνικής Αγγλίας.

Εξάλλου, κορυφαίες δυνάμεις της Premier League, αλλά και από μικρότερες κατηγορίες, έσπευσαν να εκφράσουν τη λύπη τους για την τραγική είδηση.

Δείτε τις ανακοινώσεις από Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή