Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκλονισμένα και τα διεθνή ΜΜΕ - Το «αντίο» του Χάρι Μαγκουάιρ

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκλονισμένα και τα διεθνή ΜΜΕ - Το «αντίο» του Χάρι Μαγκουάιρ
1'

Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σοκάρει τη διεθνή ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα, με ενημερωτικά Μέσα από όλον τον κόσμο να μεταφέρουν την τραγική είδηση.

Με τον θάνατο του 31χρονου άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας την ασχολήθηκαν μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ (New York Post) και Γαλλία (France 24 και Reuters).

Φυσικά, στην Αγγλία, όπου γεννήθηκε κι έκανε καριέρα ο Μπάλντοκ, οι αναφορές είναι σοκαριστικές.

«Τραγωδία ενός αστέρα» γράφει στον τίτλο της η αγγλική εφημερίδα «Sun», με τις «Mirror» και «Daily Mail» να ακολουθούν στον αγγλικό Τύπο.

Το BBC μετέδωσε τις πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του Μπάλντοκ, καθώς και τις αντιδράσεις στην Ελλάδα από τις ποδοσφαιρικές αρχές και ομάδες.

Το γαλλικό «RMC» με τη σειρά του αναμεταδίδει τις λεπτομέρειες της τραγωδίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο διεθνής Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του».

Φυσικά εκτενή αναφορά στον θάνατο του 31χρονου κάνει και το «The Athletic», με όλες τις γνωστές έως τώρα λεπτομέρειες γύρω από την τραγωδία.

Μεταξύ άλλων, ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον 31χρονο δεξιό μπακ, με ένα story με μία φωτογραφία του Μπάλντοκ και το μήνυμα «Rest In Peace - Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή