Video: Το «άγριο» ξύλο ανάμεσα σε Αλβανούς και Ρουμάνους εργάτες στο «Καμπ Νου» - Έξι τραυματίες

Δείτε video από τις «άγριες» συμπλοκές ανάμεσα σε Αλβανούς και Ρουμάνους εργάτες στο υπό κατασκευή γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

Ξύλο Αλβανών Ρουμάνων στο Καμπ Νου
Print Screen
1'

Το «Καμπ Νου» ανακατασκευάζεται, με τους φίλους της Μπαρτσελόνα να περιμένουν πως και πως να βρεθούν στο νέο «σπίτι» της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι εργάτες που φροντίζουν γι’ αυτό, όμως, φαίνεται ότι έχουν άλλες… προτεραιότητες! Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα τους μέσα στο γήπεδο. Εργαζόμενοι για την κατασκευή της εγκατάστασης ήρθαν στα χέρια, με την κατάσταση να ξεφεύγει για τα καλά.

Χρησιμοποιήθηκαν λοστοί και ξύλα τα οποία όπως είναι λογικό βρίσκονται σε αφθονία στο εργοτάξιο. Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε 20 άτομα περίπου στο σημείο όπου θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι αντίπαλες ομάδες εργατών, ήταν Αλβανοί και Ρουμάνοι. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο επεισόδιο, καθώς τον Μάιο είχαν γίνει τα ίδια με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερα άτομα. Αυτή τη φορά υπάρχουν 6 τραυματίες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε video με από το «άγριο» ξύλο. Δείτε το παρακάτω:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή