Μεταγραφές, Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα θέλει να ρίξει… βόμβα με Χάαλαντ

Μεταγραφές: Διακαής… πόθος του Χουάν Λαπόρτα έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα ο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Έρλινγκ Χάαλαντ
"Βόμβα" θέλει να ρίξει ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα"
EPA/Terje Pedersen, ΑΜΠΕ
1'

Ο Νορβηγός επιθετικός αποτελεί τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο που έχει θέσει ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Χουάν Λαπόρτα θέλει να «ντύσει» στα «μπλαουγκράνα» τον διεθνή φορ και όπως αναφέρεται στην «Sport» της Καταλωνίας, θα κάνει τα… πάντα για να το καταφέρει, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε το επόμενο.

Προ ημερών, δημοσίευμα της «El Nacional» υποστήριζε πως ο Έρλιγνκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία. Από την πλευρά τους, τα Μέσα του «Νησιού» υποστηρίζουν πως οι «Πολίτες» είναι κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον παίκτη για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ο Χουάν Λαπόρτα έχει έναν ισχυρό… σύμμαχο στην προσπάθειά του να πάρει τον Νορβηγό στο «Καμπ Νου». Ο λόγος για την Ραφαέλα Πιμέντα, τη μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, με την οποία έχουν συναντηθεί πολλές φορές και η σχέση μεταξύ τους είναι «ως φιλική με βάσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης».

Μάλιστα, στόχος του προέδρου της Μπαρτσελόνα είναι το συγκεκριμένο deal να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2027 όταν και ολοκληρώνεται η θητεία του στον θώκο του συλλόγου και μία τέτοια μεταγραφή θα μετρήσει σαφώς υπέρ του στις επερχόμενες αρχαιρεσίες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή