Μπενφίκα: Η ομάδα του Παυλίδη κινδυνεύει με αποκλεισμό για φορολογικές απάτες

Μπενφίκα: Νομικοί μπελάδες για την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη, η οποία κατηγορείται για οικονομικές παραβάσεις και φορολογική απάτη και κινδυνεύει με αποκλεισμό απ’ όλες τις διοργανώσεις.  

Βαγγέλης Παυλίδης Μπενφίκα
EPA/RODRIGO ANTUNES
1'

Η Μπενφίκα ερευνάται για μεταγραφές που αφορούν την τριετία 2016-19.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που κριθεί ένοχη μπορεί να τιμωρηθεί με αποκλεισμό απ’ όλες τις διοργανώσεις από 6 μήνες έως 3 χρόνια.

Σε ανακοίνωση της η Μπενφίκα ανέφερε ότι εκείνη: «και οι δικηγόροι της θα αναλύσουν λεπτομερώς την κατηγορία που τους κοινοποιήθηκε σήμερα και που θεωρεί την Μπενφίκα υπεύθυνη για υποτιθέμενες πράξεις που αποδίδονται στον πρώην πρόεδρό της και έναν πρώην σύμβουλό της. Την κατάλληλη στιγμή θα τοποθετηθούμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μπενφίκα θα αμυνθεί, χωρίς δισταγμό, ενάντια σε όλες τις αβάσιμες κατηγορίες (και από ό,τι έχει ήδη αναλυθεί, είναι αβάσιμες), καθώς και ενάντια σε οτιδήποτε θίγει ή μπορεί να έχει επηρεάσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της».

Στο στόχαστρο των Αρχών για τους ίδιους λόγους (οικονομικές παραβάσεις και φορολογικές απάτες) βρίσκεται κι η Βιτόρια Σετουμπάλ, η οποία εκείνο το διάστημα αγωνιζόταν στη «μεγάλη» κατηγορία.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή