Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Εκουαδόρ - Γαλλία LIVE

«Μάχη» που κλείνει τον Ε’ Όμιλο ανάμεσα στο Εκουαδόρ, που θέλει νίκη – πρόκριση και τη Γαλλία που θέλει την πρωτιά – Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο virtual γήπεδο του Onsports

Ένας αγώνας που μπορεί να κρίνει πολλά διεξάγεται στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το Εκουαδόρ θέλει νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Ελβετία για να προκριθεί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την ώρα που η Γαλλία με νίκη θα προκριθεί ως πρώτη και θα επιβεβαιώσει ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2014.

Το Εκουαδόρ έχει καταφέρει να νικήσει με δυσκολία (2-1) την Ονδούρα, όμως, η Ελβετία δέχθηκε πέντε τέρματα από τη Γαλλία και έτσι η διαφορά τερμάτων θα κρίνει πάρα πολλά στο τέλος των αναμετρήσεων. Οι Γάλλοι με δυο νίκες είναι ήδη στην επόμενη φάση, κι αυτό που θέλουν είναι να αποδείξουν πως δεν μπαίνουν σε… παιχνίδια με τις άλλες ομάδες του ομίλου και παράλληλα πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα αποτελέσουν έναν από τους διεκδικητές στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του κρίσιμου ματς μέσα από το Virtual γήπεδο του Onsports