Ελλάδα – Κόστα Ρίκα: Ζει το όνειρο του ο Ζούνιορ Ντίαζ

Ένα παιδικό όνειρο ζει τις τελευταίες εβδομάδες στα γήπεδα της Βραζιλίας ο Ζούνιορ Ντίαζ όπως αποκαλύπτει ο πιο δυνατός του ... συμπαίκτης. Η σύντροφος του Γκαμπριέλα Πάτερσον.

Ελλάδα – Κόστα Ρίκα: Ζει το όνειρο του ο Ζούνιορ Ντίαζ
2'

Ήδη ο κεντροαμερικανός μπακ έχει πλούσια εμπειρία στην Πολωνία (Βίσλα Κρακοβίας) , το Βέλγιο (Κλαμπ Μπριζ) αλλά και τη Γερμανία(με τη φανέλα της Μάιντζ το 2012) και παρόλο αυτά και την αστείρευτη του αυτοπεποίθηση και ενεργητικότητα παραμένει σύμφωνα με την αγαπημένη του ταπεινός και πολύ καλός χαρακτήρας.

Ο αριστερός μπακ της Κόστα Ρίκα από τα 19 του χρόνια είχε ένα μεγάλο όνειρο. Να δώσει το «παρών» στα τελικά ενός Μουντιάλ. Και το όνειρο του μέσα από την υπέροχη ως τώρα περιπέτεια της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2014 έγινε πραγματικότητα.
«Καθημερινά επικοινωνεί μαζί μας (σ.σ και τις δύο μικρές τους κόρες) και είναι τρομερά ενθουσιασμένος που ζει το μουντιαλικό του όνειρο» τονίζει χαρακτηριστικά ο σύζυγος του Ντίαζ η οποία με τη σειρά της παραδέχεται το πάθος της για το ποδόσφαιρο από τα επτά της χρόνια όταν η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα έφθασε στη 2η φάση στο Μουντιάλ του 1990.

Αν και ο 30χρονος σήμερα Ντίαζ θα ήθελε να έχει αύριο την συμπαράσταση της οικογένειας του στον αγώνα με την Ελλάδα που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Μουντιάλ το «παρών» στις εξέδρες του «Αρένα Περναμπούκο» θα δώσει αντ' αυτών η μητέρα του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιαμιλέτ Κάμπελ που θα είναι στην σημερινή πτήση των συγγενών και φίλων των διεθνών άσων για το Ρεσίφε που προσφέρει ταξιδιωτικό γραφείο της Κόστα Ρίκα.

«Νιώθω πολύ συγκινημένη που θα βρεθώ κοντά στο παιδί μου» λέει η κυρία Κάμπελ ενώ ο ίδιος ο Ντίαζ από την πλευρά του αποκαλύπτει πως «από μικρός λάτρευα τον Ρομπέρτο Κάρλος, μου άρεσε τόσο η θέση του όσο και ο τρόπος που αγωνιζόταν» και προσθέτει «θα είναι ωραίο να θυμούνται κάποτε αυτή την εθνική ομάδα με μία ταινία ανάλογη με εκείνη που έγινε για αυτήν στην Ιταλία το 1990».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή