Super League: Live streaming η κλήρωση του πρωταθλήματος (video)

Super League: Δείτε σε live streaming την κλήρωση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2024/25.

Newsbomb

2'

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν ξεκινάει απόψε (16/7) με τη διεξαγωγή της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Μετά το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα της ιστορίας, όπου βρήκε θριαμβευτή τον ΠΑΟΚ, η Super League έρχεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανεωμένη.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να υπάρξει νέο σύστημα διεξαγωγής, το οποίο περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές. Η μεγαλύτερη αφορά στα playoffs για τον τίτλο, στα οποία θα λάβουν μέρος οι ομάδες που κατέλαβαν οι ομάδες από τις θέσεις 1 έως 4.

Επίσης, θα γίνουν playoffs για τις θέσεις 5-8, όπου θα κριθεί το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέλος, θα πραγματοποιηθούν playouts για της θέσεις 9 έως 14, με τις δύο τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται στην Super League 2.

Η Super League της σεζόν 2024/25 θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου, με την αντίστροφη μέτρηση να ξεκινά έναν μήνα νωρίτερα. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη (16 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Στην κληρωτίδα θα βρεθούν 14 ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Βόλος, Λεβαδειακός και Athens Kallithea, οι οποίες και θα συνθέσουν τις 26 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

Το event θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime και το κανάλι του Novasports στο YouTube. Κατά τη διάρκεια του θα βραβευτούν και οι πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν.

Δείτε στο video που υπάρχει στη βασική φωτογραφία την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος με εικόνα και ήχο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή