Formula 1: Νέα τιμωρία για τον Χάμιλτον! Ξεκινάει τελευταίος στο Sprint Race

Formula 1: Άσχημα μαντάτα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση στο αποψινό Sprint Qualifying.

Formula 1
AP Images
1'

Οι αγωνοδίκες του Grand Prix της Βραζιλίας τιμώρησαν τον πιλότο της Mercedes, καθώς έκριναν ότι υπήρχε παράβαση στο σύστημα DRS της πίσω πτέρυγας.

Τόσο ο Χάμιλτον, όσο κι η Mercedes κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις, για το γεγονός ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απόσταση 10-15 χιλιοστών των δύο flaps με το DRS ανοικτό. Τα όσα υποστήριξαν σε δύο καταθέσεις δεν έπεισαν τους κριτές κι ως εκ τούτου ο Βρετανός τιμωρήθηκε και θα ξεκινήσει τελευταίος. Το πιθανότερο είναι να επιλέξει να αρχίσει τον αγώνα από τα pits.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή (12/11) η Mercedes αντικατέστησε τον ICE στο μονοθέσιο του Χάμιλτον, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων για τον αγώνα της Κυριακής (14/11).

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται στο -19 από τον Μαξ Φερστάπεν, τέσσερις αγώνες πριν από το φινάλε. Mετά απ' όλα αυτά η αποστολή του για να καλύψει τη διαφορά γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Συγκεκριμένα, ο Φερστάπεν έχει 293.5 βαθμούς, ενώ ο Χάμιλτον ακολουθεί με 293.5.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Η Κλοντιάνα Τσέλο, το εργοστάσιο σοκολάτας και το μυστήριο με τα 3 δισεκατομμύρια

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Νέα απάτη με... αναπάντητη - Πώς κυκλώματα από Ουκρανία και Αλβανία μάς αδειάζουν τους λογαριασμούς

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή