Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Τα φιλιά του Λευτέρη Πετρούνια στην κάμερα και το unfair των Γιαπωνέζων

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «άρχοντας των κρίκων» έστειλε το μήνυμά τους στις γυναίκες της ζωής του μετά την σαρωτική πρόκριση του στον τελικό!

Newsbomb

1'

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους καθώς αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγύρισε έξαλλα στέλνοντας φιλιά στην οικογένειά του!

Ο «άρχοντας των κρίκων» συγκέντρωσε 15.333 βαθμούς παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τα... σκήπτρα του!

Αυτό που προκάλεσε, ωστόσο, πολύ άσχημη εντύπωση ήταν η αντιμετώπιση των Γιαπωνέζων διοργανωτών, κάτι που ενόχλησε την ελληνική αποστολή, καθώς έδειξε ζωντανά τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι του Πετρούνια, ο οποίος είναι ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου!

Έξαλλη και η Μιλλούση!

«Δεν έχουμε δει τον Λευτέρη, είμαστε χαρούμενοι με τη βαθμολογία αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν» τόνισε, η σύντροφος του Λευτέρη Πετρούνια και αθλήτρια, Βασιλική Μιλλούση η οποία περίμενε και εκείνη (μάταια) να δει τις προσπάθειες του Έλληνα πρωταθλητή.

Να σημειωθεί πως η Βασιλική Μιλλούση φυσικά δεν σταμάτησε να δημοσιεύει stories στο Instagram, εκφράζοντας την υπερηφάνεια της για τον σύντροφό της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ματωμένος γάμος» στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τρομακτικό τροχαίο - Πώς μηχανή σκόρπισε το θάνατο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή