Σπανούλης: «O Παναθηναϊκός είναι παρελθόν για μένα»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε σχεδόν για όλα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο.....

2'

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε σχεδόν για όλα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό περιοδικό «Gigantes». Ο δημοσιογράφος Κάρλος Βελάσκο τον συνάντησε στη Μαδρίτη και προσπάθησε να τον «στριμώξει», αλλά ο «Kill Bill», απέφυγε περίτεχνα τις «παγίδες».

Ο διεθνής γκαρντ, αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο ΝΒΑ, το οποίο τον «πονάει» σε κάποια σημεία... «Για να πετύχεις στο ΝΒΑ πρέπει να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Δεν μου έτυχε ο ιδανικός προπονητής, αλλά δεν πρόκειται να ασκήσω κριτική σε κανέναν. Πάντως, ο Βαν Γκάντι, δεν ήταν ο ιδανικός προπονητής για τα χαρακτηριστικά μου. Έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να μαθαίνεις από τις δύσκολες στιγμές και να ωριμάζεις. Εάν το στυλ μου μπορούσε να «μετρήσει» στο ΝΒΑ; Ειλικρινά πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσαρμοστώ, αλλά δεν ήταν η σωστή ομάδα. Ήταν όνειρό μου και ήμουνα νέος όταν πήγα. Ήμουνα τόσο ενθουσιασμένος που θα έπαιζα στο ΝΒΑ που δεν αντιλήφθηκα ότι ο προπονητής δεν ήταν κατάλληλος. Πήγα χωρίς να το σκεφτώ και πιστεύω ότι γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ».

Η συνέντευξη έφτασε και στο επίμαχο σημείο, τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο απέφυγε να μιλήσει… «Αυτό είναι το παρελθόν μου. Έπαιξα εκεί τέσσερα χρόνια κι αυτό είναι. Δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο. Είμαι σε νέα ομάδα και θέλω να πετύχω». Όσο για την απόφασή του να φύγει για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» το περασμένο καλοκαίρι, είπε: ««Ήταν καλύτερα να κλείσω στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ρεάλ, αλλά στο τέλος δεν καρποφόρησε. Έχω μάθει να ζω υπό πίεση. Έτσι είναι η ζωή μου και αυτό πηγάζει από το ότι παίζω σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να επικεντρώνομαι σε μεγάλους στόχους. Είναι φυσιολογικό να πιέζεσαι όταν υπάρχουν εκατομμύρια φίλαθλοι, πεινασμένοι για τίτλους. Από την άλλη όμως, αυτό είναι το κίνητρό μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή