Και τώρα η Ζενίτ

Στο παιχνίδι του Europa League με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επικεντρώνονται στην ΑΕΚ....

1'

Στο παιχνίδι του Europa League με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επικεντρώνονται στην ΑΕΚ, αλλά και σε εκκρεμότητες για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, δηλαδή του Ράφικ Τζεμπούρ και του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Ειδικά στην περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ η πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι να κλείσει το ζήτημα με την υπογραφή του παίκτη και με τις σχετικές ανακοινώσεις. Ο Αλγερινός επιθετικός με δηλώσεις του σε εφημερίδα της χώρας του ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή στην ομάδα, αλλά από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει ενώ έχει γίνει γνωστή η συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ από τις 7 Σεπτεμβρίου είναι λογικό να υπάρχει έντονη φημολογία.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο, στην τελευταία συνάντηση με τον μάνατζέρ του την περασμένη Τρίτη η διαφορά των 300.000 ευρώ έπεσε στο μισό. Η ΑΕΚ ανέβηκε κατά 50.000 ευρώ και έφτασε στις 550.000, ενώ η πλευρά του Αργεντινού έπεσε κατά 100.000 ευρώ (700.000). Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει κάνει γνωστό στον Χουάν Μπέρος ότι τις επόμενες μέρες θα του στείλει γραπτώς την πρόταση και έχει δείξει τη διάθεση αυτή να είναι μεγαλύτερη από τις 550.000 (ίσως πλησιάσει τις 600.000).
Σε ότι έχει να κάνει στους υπό δοκιμή παίκτες, Πίτερ Λουσέν και Ντίνο Ντρπιτς, η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά το παιχνίδι με τη Ζενίτ. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ θα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αποκτηθεί, αν δώσει τη συγκατάθεσή του ο Χιμένεθ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή