Ξανά για Μάτος οι Βραζιλιάνοι

Οι καλές εμφανίσεις του Μαρσέλο Μάτος έχουν κάνει τη Μποταφόγκο να θέλει την αγορά των δικαιωμάτων του από τον Παναθηναϊκό...

1'

Οι καλές εμφανίσεις του Μαρσέλο Μάτος έχουν κάνει τη Μποταφόγκο να θέλει την αγορά των δικαιωμάτων του από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ που αγωνίζεται στη «Φογκάο» με τη μορφή δανεισμού, έχει ξαναβρεί τον εαυτό του στην πατρίδα του κι έτσι οι ιθύνοντες της Μποταφόγκο θέλουν να κάνουν πρόταση αγοράς του παίκτη από τον Παναθηναϊκό, καθώς στο τέλος της σεζόν εκπνέει η διάρκεια του δανεισμού του από τους «πράσινους».

Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό έχουν εδώ και καιρό βάλει στο μικροσκόπιο τις επιδόσεις του Μάτος με τη φανέλα των «αλβινέγκρος» και είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσουν στην Παιανία από το καλοκαίρι και μετά, όταν και θα λήξει ο δανεισμός του.

Το γεγονός μάλιστα ότι στη συμφωνία με τους Βραζιλιάνους δεν είχε οριστεί ρήτρα, διευκολύνει τον Παναθηναϊκό στο να κρατήσει τον παίκτη, αν και ο βραζιλιάνικος Τύπος υποστηρίζει ότι η Μποταφόγκο ετοιμάζει πρόταση για αγορά του παίκτη και θα του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή