Συγκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον προκριματικό - «Τα παιδιά μου είναι σε προτεραιότητα»

Οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια μετά τον προκριματικό των κρίκων

Συγκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τον προκριματικό - «Τα παιδιά μου είναι σε προτεραιότητα»
EUROKINISSI PHOTOPRESS AGENCY
1'

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ παραχώρησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά το φινάλε της εμφάνισής του στον προκριματικό των κρίκων.

Ο χρυσός Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε για τα λάθη που προέκυψαν, ενώ επεσήμανε για μια ακόμη φορά, ότι για τον ίδιο προτεραιότητα έχουν τα παιδιά και η ψυχολογία του.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια

«Έχοντας και ένα σκίσιμο στο λουρί που είναι τεχνικό το κομμάτι, αλλά επικίνδυνο. Πήγαν διάφορα στραβά. Μπήκα λαχανιασμένος, δεν έκανα σωστό ζέσταμα, δεν έκανα καλή έξοδο. Εντόπισα δύο λάθη, το ένα ήταν η έξοδος, αλλά δεδομένης της κατάστασης τα πήγα καλά. Δεν θα προκριθώ πρώτος, οι δύο Κινέζοι είναι σε καλή κατάσταση και ο Τούρκος. Δεδομένης της κατάστασης γιατί οι απαιτήσεις μου είναι μόνο από την πρώτη θέση, είμαι οκ από την πρώτη θέση. Είμαι έτοιμος να βγω να αγωνιστώ και να αποδείξω την αξία μου» δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά. Το κάνω για μένα και την οικογένειά μου και φυσικά για τη χώρα μου. Τα παιδιά μου και η ψυχή μου είναι σε προτεραιότητα. Θέλω να το κάνω να το ευχαριστηθώ. Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα. Εδώ κάνω προπονήσεις στις 7 και τις 8 το πρωί. Είμαι συνηθισμένος να κάνω το απόγευμα που είναι και οι ώρες του τελικού. Έχω κόψει τις βαριές διπλές προπονήσεις. Την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα διαφορετικά. Μένει να το δούμε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο χρυσός Ολυμπιονίκης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή