Θερμή υποδοχή για την Ελισάβετ Τελτσίδου: Την υποδέχτηκαν με πούλμαν και πανό στο αεροδρόμιο

Η Ελισάβετ Τελτσίδου επέστρεψε με το κεφάλι ψηλά από το Παρίσι, γνωρίζοντας πως η προσπάθειά της ήταν ανεκτίμητη. Η συγκίνηση στον χώρο αφίξεων ήταν έκδηλη, με τους δικούς της ανθρώπους να της εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξή τους.

Θερμή υποδοχή για την Ελισάβετ Τελτσίδου: Την υποδέχτηκαν με πούλμαν και πανό στο αεροδρόμιο
1'

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν συγγενείς και φίλοι στην τζουντόκα Ελισάβετ Τελτσίδου, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Το βράδυ της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι, γεμάτοι περηφάνια και αγάπη, περίμεναν την επιστροφή της από τη γαλλική πρωτεύουσα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να την καλωσορίσουν με αγκαλιές και δάκρυα χαράς.

Με πανό και λουλούδια στα χέρια, οι δικοί της άνθρωποι την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ενώ ένα πούλμαν είχε ετοιμαστεί ειδικά για να την παραλάβει και να την οδηγήσει πίσω στις Αχαρνές.

452622116_386526244458225_7512445860260462549_n.jpg

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια από τις Αχαρνές, γύρισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, έχοντας δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Aν και ήταν το φαβορί κόντρα στην Βελγίδα Γκαμπριέλα Βίλεμς, η Ελισάβετ Τελτσίδου πλήρωσε μία στιγμή αδράνειας και με ιπόν αποκλείστηκε από τη φάση των 16 των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η 28χρονη αθλήτρια, αν και απογοητευμένη, επέστρεψε με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας πως η προσπάθειά της ήταν ανεκτίμητη. Η συγκίνηση στον χώρο αφίξεων ήταν έκδηλη, με τους δικούς της ανθρώπους να της εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξή τους. Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και τα δάκρυα χαράς «πλημμύρισαν» το Ελευθέριος Βενιζέλος.

https://www.instagram.com/reel/C-KtT1OMdD6/

Αυτή η υποδοχή ήταν μια ένδειξη ότι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η αφοσίωση και η προσπάθεια της δεν περνούν απαρατήρητες και η αξία της παραμένει αναλλοίωτη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή