Ο μεγάλος τελικός Γαλλία – Αμερική με Bet Builder στο 15!

Ώρα τελικού στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, με την οικοδέσποινα Γαλλία να αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Team USA στην Bercy Arena του Παρισιού (22:30) με φόντο το χρυσό μετάλλιο.

Οι Γάλλοι κατάφεραν να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου και να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε τελικό ως γηπεδούχοι, καθώς πήραν ρεβάνς από τη Γερμανία στον ημιτελικό (73-69) μετά την εύκολη ήττα τους στον όμιλο.

Η ομάδα του Βενσάν Κολέ είχε κορυφαίους Γιαμπουσελέ (17), Κορντινιέ (16), Γουενμπαγιάμα και καθοριστικό τον «πράσινο» Ματίας Λεσόρ (10) κι έτσι υπέταξε τους παγκόσμιους πρωταθλητές για να βρεθεί στον δεύτερο συνεχόμενο και συνολικά τέταρτο τελικό της ιστορίας της.

Στους τρεις προηγούμενους (1948, 2000, 2021) οι «τρικολόρ» δεν ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί εξαιτίας της Team USA, αλλά αυτή τη φορά ποντάρουν και στην έδρα όντας ωστόσο το αουτσάιντερ απέναντι στην παρέα των σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους για να φτάσουν στον τελικό χρειάστηκε να υπερβάλλουν εαυτούς με τη Σερβία καθώς βρέθηκαν ως και στο -17 αλλά στην τελευταία περίοδο είχαν επιμέρους 32-15 για το 95-91 που έδωσε την πρόκριση με MVP τον Κάρι των 36 πόντων.

Απέναντι στην παρέα του «Γουέμπι» και… εκτός έδρας τα πράγματα δε θα είναι απλά αν και πάλι οι παίκτες του Στιβ Κερ δεν πατήσουν παρκέ από την αρχή με το… μαχαίρι στα δόντια. Το χάντικαπ +16.5 των Γάλλων στον τελικό είναι σε απόδοση 1.90.

Οι «τρικολόρ» έχουν μεγάλη δύναμη στη ρακέτα χάρη στους ΝΒΑερς (Γουενμπαγιάμα, Γκομπέρ) αλλά και χάρη στον Ματίας Λεσόρ που έχει αποδειχθεί καθοριστικός, με τον Κολέ να απορεί γιατί δεν βρίσκεται σε ομάδα του ΝΒΑ. Το over 3,5 ριμπάουντ του σέντερ του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 1.62 ενώ το over 7.5 πόντους σε 1.71.

Η Team USA με ένα από τα πλέον λαμπερά ρόστερ της ιστορίας της έχει πάει αποκλειστικά για το χρυσό στο Παρίσι έχοντας 16 χρυσά μετάλλια σε 20 παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τα τέσσερα να είναι συνεχόμενα, καθώς στην Αθήνα το 2004 ήταν η τελευταία φορά που το ψηλότερο σκαλί του βάθρου δεν είχε τις χάλκινες τότε ΗΠΑ, αλλά την Αργεντινή.

Από εκείνη την προ 20ετίας ομάδα συνδετικός κρίκος είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς των τριών μεταλλίων που θέλει να κάνει τρία τα χρυσά του και στον ημιτελικό είχε triple-double (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ). Το over 6.5 ριμπάουντ και over 7.5 ασίστ του «βασιλιά» στον τελικό είναι σε απόδοση 1.79 και 1.55 αντίστοιχα.

O συνδυασμός και των πέντε επιλογών σε Bet Builder με απόδοση 15!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.