Ρένταπ: «Δεν έρχεται ο Μπέκαμ στην Τότεναμ»

Τελικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα επιστρέψει στην Πρεμιέρ Λιγκ για λογαριασμό της Τότεναμ, καθώς όπως γνωστοποίησε σήμερα ο προπονητής...

1'

Τελικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θα επιστρέψει στην Πρεμιέρ Λιγκ για λογαριασμό της Τότεναμ, καθώς όπως γνωστοποίησε σήμερα ο προπονητής της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ, η περίπτωση δανεισμού του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι «χαλάει» λόγω των ασφαλιστικών παραμέτρων που υπάρχουν στο συμβόλαιο του 35χρονου άγγλου σούπερ σταρ. Ωστόσο, ο Μπέκαμ έχει το ελεύθερο να προπονηθεί με την Τότεναμ, στην περίπτωση που ο ίδιος το επιθυμεί.

«Δεν νομίζω να έρθει. Υπάρχει πρόβλημα με την ασφάλεια του», είπε αρχικά ο Ρέντναπ μιλώντας στο «Sky Sport» και συνέχισε: «Ο Ντέιβιντ μπορεί να έρθει και να προπονηθεί μαζί μας για ένα μήνα, κάτι το οποίο εκτιμώ ότι θα ήθελε και ίδιος».

Ο τεχνικός της Τότεναμ ήλπιζε να αποκτήσει τον Μπέκαμ υπό μορφή δανεισμού για δύο μήνες από τους Γκάλαξι, μέχρι δηλαδή να αρχίσει τον Μάρτιο το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, αλλά οι φόβοι από την πλευρά της ομάδας του Λος Άντζελες για κάποιο τραυματισμό του πρώην αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επέτρεψαν την μετακίνηση του. Άλλωστε, ο Μπέκαμ είχε τραυματιστεί πέρυσι στον Αχίλλειο τένοντα, όταν αγωνιζόταν δανεικός στη Μίλαν, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή