Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Νέα Σμύρνη. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι πράσινοι έμειναν πίσω 7 βαθμούς από το...

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Νέα Σμύρνη. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι πράσινοι έμειναν πίσω 7 βαθμούς από το πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' - 4 λεπτά οι καθυστερήσεις

87' - Εκτέλεση φάουλ του Σβέρκος από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα στην αγκαλιά του Τζόρβα

83' - Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα του Σπυρόπουλου από τα αριστερά, ο Σισέ πιάνει εντυπωσιακά την κεφαλιά και η μπάλα σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι του Μάχο, που είχε μείνει καρφωμένος στο κέντρο της εστίας του.

80' - Μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Το παιχνίδι είναι «ρώσικη ρουλέτα»

77' - Απαντάει ο Πανιώνιος με καλό σουτ του Κουμορτζί έξω από την περιοχή, που υποχρεώνει τον Τζόρβα να πέσει εντυπωσιακά στην αριστερή γωνία του και να διώξει σε κόρνερ.

77' - Μεγάλη ευκαιρία για τον Σισέ να ανοίξει το σκορ. Ο Γάλλος φορ μπήκε στην περιοχή και έκανε τρομερό διαγώνιο σουτ με το δεξί, με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Μάχο.

75' - Ο Μήτρογλου δίνει ωραία κάθετη μπαλιά για τον Κουμορτζί, ο Τζόρβας βγαίνει έγκαιρα από την εστία του και μαζεύει τη μπάλα.

65' - Ο Σισέ εκτέλεσε δυνατά φάουλ, ο Μάχο απέκρουσε ασθενώς αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα παρά την προβολή που έβαλε ο Χριστοδουλόπουλος για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

55' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! Εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Σισέ

54' - Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Κάκος έδειξε την άσπρη βόλου σε μαρκάρισμα του Λέτο μέσα στη μεγάλη περιοχή

*Ο πανηγυρισμός του Μήτρογλου; Έβγαλε την φανέλα και κατέβασε το σορτσάκι!

49' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ! Σκόρερ ο Μήτρογλου με κεφαλιά. Ο Όμο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καντέ έδιωξε προς τα πίσω με το κεφάλι και ο Μήτρογλου που καραδοκούσε, νίκησε με κοντινή κεφαλιά τον Τζόρβα για να ανοίξει το σκορ για τον Πανιώνιο!

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

42' - Φάουλ σε καλή θέση για τον Παναθηναϊκό, η μπάλα κόρνερ

30' - Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Κάθετη πάσα Κατσουράνη σε Σισέ που βγήκε τετ α τετ με τον Μάχο, το πλασέ του όμως αποκρούστηκε με τα πόδια από τον γκολκίπερ του Πανιωνίου.

19' - Σουτ του Μήτρογλου, μπλοκάρει τη μπάλα ο Τζόρβας

18' - Μεγάκη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. O Γουνδουλάκης βγάζει μπαλιά-τρύπα για τον Μήτρογλου ο οποίος βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, πέρασε και τον Τζόρβα αλλά βγήκε πλάγια και το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Έλληνα τερματοφύλακα.

10΄ - Χωρίς ρυθμό η αναμέτρηση στα πρώτα 10 λεπτά

9' - Καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βύντρα από τα δεξιά, πριν η μπάλα βγει κόρνερ την "έκοψε" μέσα στη μεγάλη περιοχή για τον Γκοβού, με το διαγώνιο πλασέ που έπιασε στην κίνηση ο Γάλλος να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μάχο.

3' - Ο Κουμορτζί δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πήγε αριστερά, εκεί ο Σιόβας έβγαλε τη σέντρα, με τον Ριέρα να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι αλλά να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρα)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Κοντοές, Ριέρα, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Μήτρογλου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης, Γκοβού, Λέτο, Σισέ