Υπόσχεται μια βραδιά καυτού σεξ αν πάρει το πρωτάθλημα η Μπάρτσα

Με την Μπαρτσελόνα στο +11 από τη Ρεάλ, ένα παρόμοιο στοίχημα θα περίμενε κανείς να μπει για το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να το πάρει η «βασίλισσα».

Υπόσχεται μια βραδιά καυτού σεξ αν πάρει το πρωτάθλημα η Μπάρτσα
1'

Στην πορνο-σταρ Τζανέιρα Βεντούρα όμως, αρέσουν οι... προκλήσεις, καθώς υποσχέθηκε μια βραδιά καυτού σεξ σε έναν οπαδό των «μπλαουγκράνα», εφόσον εκείνοι κατακτήσουν τελικά τον τίτλο.

Η «σκληροπυρηνική οπαδός της Μπαρτσελόνα» όπως αυτοαποκαλείται δεν θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή στην... πιστοποίηση του υπερ-τυχερού. Θα αρκεί λοιπόν, εκείνος να επιδείξει την κάρτα μέλους του ή εισιτήρια και φωτογραφίες από κάποιον αγώνα προκειμένου να εξαργυρώσει το δώρο του.

Περιγράφοντας χαρακτηριστικά, λοιπόν, ποιο θα είναι αυτό, τόνισε ότι «θα κλειδωθούμε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σε μια σουίτα ξενοδοχείου, θα φέρουμε σαμπάνια και φράουλες και... ο πρώτος που θα φύγει, πληρώνει»!

Κι επειδή δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κατηγορηθεί για κοινωνικό ρατσισμό, η Τζανέιρα ξεκαθαρίζει πως θα κάνει την καρδιά της πέτρα, ακόμα και αν ο νικητής είναι του ίδιου φύλου. Εξάλλου, όπως τονίζει, «με τρελαίνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή