ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πήγε Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ

Ο δημοσιογράφος, Άλαν Κάλντας, ο οποίος ασχολείται με το διεθνές ρεπορτάζ στη βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo, αποκαλύπτει στο Onsports όλο το άγνωστο παρασκήνιο σχετικά με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πήγε Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ
1'

Ο συνάδελφος από την O Globo μας τονίζει ότι ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είχε φτάσει κοντά στην Τσέλσι το 2010 και μας κατονομάζει τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν στο παρελθόν για τον ποδοσφαιριστή, ενώ μας εξηγεί και για ποιον λόγο ο νεαρός άσος επέλεξε την Μπαρτσελόνα και όχι τη Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, ο Νεϊμάρ δοκιμάστηκε από τη «βασίλισσα» στα 14 του χρόνια, αλλά η Σάντος κατάφερε, τότε, να τον κρατήσει. Μάλιστα, από όσα μας λέει ο Άλαν Κάλντας, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος έκανε σχεδόν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να παραμείνει ο Νεϊμάρ στο ρόστερ του και μας αναφέρει τη φόρμουλα που βρήκαν οι άνθρωποί του ώστε αυτός να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για όσο το δυνατόν πιο πολλά χρόνια.

Είναι, επίσης, εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο θρύλος της Σάντος και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, έκανε… προσευχές έτσι ώστε ο Νεϊμάρ να μην πάρει μεταγραφή για την Ευρώπη, αλλά ακόμη και από αυτόν δεν εισακούστηκαν…

Διαβάστε ποιο γεγονός στη ζωή του Νεϊμάρ γύρισε… τούμπα την ποδοσφαιρική του καριέρα και τι θεωρεί ο δημοσιογράφος που ασχολείται με το διεθνές ρεπορτάζ στη βραζιλιάνικη εφημερίδα, O Globo, Άλαν Κάλντας, ότι πρέπει να αλλάξει ο Νεϊμάρ για να πετύχει στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή