Αιχμές της ΚΑΕ Ηρακλής για Γαλανό

Το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Ηρακλής...

Το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Ηρακλής και του Γ.Σ. παρουσία του Γιώργου Γαλανού, ήταν ότι οριστικοποιήθηκε πως ο χορηγός της ΚΑΕ από τις αρχές του 2011 δεν θα συνεχίσει να συνεισφέρει οικονομικά.

Γεγονός που προκαλεί εκ νέου σύννεφα για το μέλλον τον Αμερικανών Σμους Πάρκερ και Τζερόμ Κόλεμαν τους οποίους είχε δεσμευτεί να πληρώσει όπως και τον τεχνικό της ομάδας, Κρις Χουγκάζ.

Μάλιστα, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές για τον Γιώργο Γαλανό τον οποίο χαρακτηρίζει ασυνεπή, ενώ του καταλογίζει ακόμα και προσπάθεια προβολής του εαυτού του μέσω της ανάμειξης του στα διοικητικά του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, της διοίκησης της Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και του εκπροσώπου της εταιρείας "Swedish Security" κ. Γιώργου Γαλανού.

Περίτρανα απεδείχθη για ακόμη μια φορά ότι η βοήθεια από τον κ. Γαλανό δεν ήρθε και δε θα έρθει ποτέ. Η απάντησή του περί τήρησης των υποσχέσεων του, ήταν πως "και η κυβέρνηση έταξε στους συνταξιούχους χρήματα και δεν το έκανε ποτέ…"

Αφήσαμε την πόρτα ανοιχτή για μία ακόμα συνάντηση, η οποία πιστεύουμε εκ των προτέρων ότι θα είναι και αυτή ανούσια.

Ευχόμαστε στον κ. Γαλανό κάποια στιγμή να μας ευχαριστήσει για την προβολή που του προσφέραμε.

Η διοίκηση επίσης ενημερώνει τους χιλιάδες οπαδούς μας ότι παρά τα διάφορα προβλήματα των καιρών, αλλά και τις τρικλοποδιές κάποιων, η ομάδα θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνάντησης.