Δεν θα επιστρέψει ο Φαν ντερ Σαρ στον Άγιαξ

Μπορεί με τον Άγιαξ να έκανε το 1990 τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του ως επαγγελματίας, ωστόσο η ομάδα της...

1'

Μπορεί με τον Άγιαξ να έκανε το 1990 τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του ως επαγγελματίας, ωστόσο η ομάδα της καρδιάς του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Έντβιν φαν ντερ Σαρ, ο οποίος, μετά το τέλος της καριέρας του, σκοπεύει να βοηθήσει τους «κόκκινους διαβόλους», σε ρόλο που θα του αναθέτει από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει πριν από 12 χρόνια, ότι θα επιστρέψει στον «Αίαντα» μόλις «κρεμάσει τα γάντια του».

«Δεν θα επιστρέψω στο Αμστερνταμ, παρά το γεγονός ότι θα ένιωθα πολύ άνετα εκεί με τους Φρανκ ντε Μπουρ, Ντάνι Μπλιντ και Ντένις Μπέργκαμπ»
εξομολογήθηκε ο 40χρονος γκολκίπερ στο ολλανδικό περιοδικό «Life After Football».
«Όταν έφυγα από εκεί, πριν από 12 χρόνια, είπα ότι θα επιστρέψω, όμως δεν μπορούσα να φανταστώ τα σπουδαία χρόνια που θα είχα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί περισταστιακά να επισκέπτομαι το Αμστερνταμ, όμως δεν θα πάω για μόνιμη εγκατάσταση. Ήδη συζητάω με τη Μάντσεστερ για το ρόλο που θα έχω μετά. Ίσως να έχει σχέση με την περαιτέρω προβολή της ομάδας στις χώρες της Ασίας, όπου ο σύλλογος είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ίσως πάλι να έχει σχέση με τις δημόσιες σχέσεις»
τόνισε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός τερματοφύλακας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή