Φ. Σάντος: «Μην είμαστε αλαζόνες»

Μπορεί ο προπονητής της Πολωνίας, Φράντζεσλακ Σμούντα, να μίλησε με καλά λόγια για την Ελλάδα και να τόνισε ότι η Εθνική...

1'

Μπορεί ο προπονητής της Πολωνίας, Φράντζεσλακ Σμούντα, να μίλησε με καλά λόγια για την Ελλάδα και να τόνισε ότι η Εθνική μας θα είναι στο Euro, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι δεν χρειάζεται αλαζονεία.

Στις δηλώσεις του για το φιλικό με την Πολωνία, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε:
«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Αλλαγή στο σύστημα δεν θα γίνει, γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να αλλάξουμε στιλ. Το παιχνίδι είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Μάλτα, τόνισε:
«Η Μάλτα δεν πήγε διαφορετικά από όσο την περιμέναμε. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, αλλά είδατε πως πήγε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Τελικά, αυτό που μέτρησε και κερδίσαμε, ήταν η διάθεση που δείξαμε».

Ενώ για το σχόλιο του Σμούντα ότι η Εθνική θα βρίσκεται στο Euro, ο Σάντος είπε:
«Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ καλό σχόλιο. Για μας, τίποτα δεν πρέπει να είναι δεδομένο. Δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι με το μανδύα της αλαζονείας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Η Εθνική παλεύει κάθε παιχνίδι».

onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή