Ουνικάχα Μάλαγα: Κομμάτια… από Ρεάλ πριν τον Ολυμπιακό

Τη συντριβή από τη Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε η Ουνικάχα Μάλαγα με 88-67 στην έδρα της «βασίλισσας» για τη 15η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι Ανδαλουσιανοί «λύγισαν» από τους Μαδριλένους που «ξέσπασαν» πάνω τους για την πρώτη τους ήττα τη φετινή σεζόν που ήρθε πριν από λίγες μέρες στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές που έκαναν το 17/17 και είναι πρώτοι ήταν ο Σέρχιο Γιουλ με 23 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 6/8 τρίποντα. Πολύ καλός και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Καλή εμφάνιση και από τον Νίκολα Μίροτιτς με 13 πόνους και 6 ριμπάουντ. Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 7 πόντους (2/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 23:24 λεπτά συμμετοχής.

Για τους ηττημένους που γνώρισαν την έκτη τους ήττα και με 11 νίκες είναι στην τέταρτη θέση μαζί με την Γκραν Κανάρια, ξεχώρισε ο Βλάντιμιρ Στίματς με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Καλός αλλά όχι αρκετός και ο Ερλ Κάλογουεϊ με 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Πηγή: onsports.gr