ΠΑΟΚ: «Παλέψτε για την ομάδα»

Το «παρών» στην προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσαν την Τρίτη (11/2) περίπου 30 οπαδοί της ομάδας και ζήτησαν εξηγήσεις για τις άσχημες εμφανίσεις.

ΠΑΟΚ: «Παλέψτε για την ομάδα»
1'

Η αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του «Δικέφαλου του Βορρά» ζητώντας εξηγήσεις για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, ειδικά στα εκτός έδρας ματς, όπου ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μακριά από την Τούμπα.

Πάντως, η ΠΑΕ με ενημέρωσή της, ξεκαθάρισε πως η παρουσία των οπαδών ήταν σύντομη και οι συζητήσεις ήταν σε ήρεμο κλίμα και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να παλέψουν για την ομάδα.

«Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι' αυτή. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ´ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας», αναφέρεται στην ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή