Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χρυσώνει» τον Ρούνεϊ

Στο Μάντσεστερ για ... πάντα θέλει να κρατήσει η Γιουνάιτεντ τον Γουέιν Ρούνεϊ, προσφέροντάς του ένα... ηγεμονικό συμβόλαιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χρυσώνει» τον Ρούνεϊ
1'

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο 28χρονος επιθετικός είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο ως το 2018, με το κόστος του συμβολαίου να φτάνει στα 86 εκατ. ευρώ, ποσό που θα τον καταστήσει τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Premier League!

«Το νέο συμβόλαιο με το οποίο συμφώνησε ο 28χρονος είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της Premier League και θα έχει ως συνέπεια ο επιθετικός να απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 300.000 λιρών.

Ο Ρούνεϊ έχει ακόμα 18 μήνες στο ισχύον συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει 250.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά τώρα θα μείνει μέχρι τα 33 του χρόνια στο σύλλογο.

Η έλευση του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι για 37.100.000 λίρες ανέβασε το ηθικό και ίσως να έπαιξε ρόλο στο να πειστεί ο Ρούνεϊ να παραμείνει, βλέποντας τον πρώην τεχνικό της Έβερτον να προσπαθεί να επαναφέρει τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών. Η νέα συμφωνία φανερώνει πως ο Ρούνεϊ εμπιστεύεται τον Μόγιες», αναφέρεται στη βρετανική εφημερίδα.

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή