Παναθηναϊκός: «Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι»

Ο Παναθηναϊκός στην απολογία του για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου «πάτησε» στις ευχαριστήριες ανακοινώσεις της ΕΠΟ και του Γιώργου Σαρρή, λέγοντας πως επιτέλους πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις για τους πραγματικούς υπεύθυνους των όσων γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παναθηναϊκός: «Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι»
1'

«Κάποιος πρέπει να παραιτηθεί ή ο Σαρρής ή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κάρμης στην απολογία του Παναθηναϊκού για τα γεγονότα του Κυπέλλου, ενώ ξεκαθάρισε πως ναι μεν υπήρξε κάποια ένταση στον τελικό, όμως, δεν ευσταθεί σε καμία περίπτωση η κατηγορία των εκτεταμένων επεισοδίων.

«Όλα όσα συνέβησαν ήταν πριν την άφιξη της ομάδας και δεν φέρει ευθύνη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κακώς αναφέρονται σαν εκτεταμένα. Ο αγώνας δεν έχει στοιχεία που να προσδίδουν σε εκτεταμένα ή μεμονωμένα επεισόδια. Θα ήθελα να επιβάλλετε τις λιγότερες δυνατές ποινές», ήταν τα λόγια του δικηγόρου του Παναθηναϊκού.

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ και υπεύθυνο διοργάνωσης αγώνων, Σπύρος Βλάχος, κατέθεσε ως μάρτυρας και τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία ένταση κατά την είσοδο των ομάδων. Όλα κύλησαν ομαλά και σε καλό κλίμα μεταξύ των δυο ΠΑΕ. Κάποιοι πυρσοί κατά τη διάρκεια των γκολ που άναψαν είναι σύνηθες φαινόμενο στους αγώνες. Λόγω του καλού κλίματος θελήσαμε να το προχωρήσουμε παρακάτω με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για το πρωτάθλημα. Η απόφαση για την προσέλευση των φιλάθλων ήταν από την αστυνομία και αυτή ευθύνεται».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Η αστυνομία την ευθύνη»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή