Μουντιάλ 2014: Ο Ντελ Μπόσκε αποκάλυψε τα... μυστικά της Ισπανίας

Δηλώσεις σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της Ισπανίας έκανε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο Ντελ Μπόσκε είπε: «Δεν είμαστε μονοδιάστατοι στον τρόπο παιχνιδιού. Αν χρειαστεί θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε» για να προσθέσει πως «Το να έχεις απλά την κατοχή της μπάλας δεν έχει κανένα νόημα. Για το λόγο αυτό δουλεύουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε τις επιθέσεις μας. Το ποδόσφαιρο παίζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δεν έχουμε κάποια μαγική συνταγή, έχουμε όμως ένα σχέδιο βασισμένο στους παίκτες που διαθέτουμε. Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλοι που είναι καλοί όσο εμείς».

Για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Ισπανία ο Ντελ Μπόσκε ανέφερε: «Πρώτα ματς είναι με την Ολλανδία που είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Για τις Αυστραλία και Χιλή δεν υπάρχει πρόβλημα αν κλειστούν στην άμυνά τους αφού μας ταιριάζει καλύτερα να είμαστε υπομονετικοί στο παιχνίδι μας και να ψάχνουμε το κενό του αντιπάλου».

Για την αντιμετώπιση που έχει από το κοινό ο τρόπος παιχνιδιού της Ισπανίας ο ομοσπονδιακός των «φούριας ρόχας» δήλωσε: «Όντως ακούγονται σφυρίγματα σε πολλά γήπεδα που παίζουμε, όμως δε νομίζω πως έχει να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού αλλά ότι μας υπολογίζουν και μας φοβούνται».

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Φωτογραφίες από την προετοιμασία της τελετής έναρξης