Παναθηναϊκός: Στο δρόμο για ΟΑΚΑ ο Καλάθης

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ», οι πρωταθλητές βρίσκονται μια ανάσα από την μεταγραφή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας παίκτης που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με την φανέλα των Μέμφις Γκρίζλις αποτελεί διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πρώτο στόχο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει καλά πως ο Καλάθης ταιριάζει.. γάντι στο προφίλ της ομάδας που θέλει να «χτίσει» ο Μαυροβούνιος.

Για τον λόγο αυτό την υπόθεση την έχει αναλάβει προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει στον παίκτη ένα ηγεμονικό συμβόλαιο προκειμένου να τον ντύσει στα «πράσινα» για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η πρόταση που έχει γίνει στον Νικ Καλάθη είναι διάρκειας τριών ετών και οι απολαβές του αναμένεται να φτάσουν ακόμα και τα 7.500.000 δολάρια.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μεταγραφή του παίκτη βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις.