Παναθηναϊκός: «Να μην κρύβεται η ΕΠΟ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην απάντηση της ΕΠΟ για την ενόχληση των «πράσινων» στο θέμα των πινάκων της διαιτησίας, με κύκλους της ΠΑΕ να καλούν την ομοσπονδία να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τον Χιου Ντάλας!

Παναθηναϊκός: «Να μην κρύβεται η ΕΠΟ»
2'

Το πρωί της Πέμπτης (14/08) έγινε γνωστή η δυσφορία που υπάρχει από πλευράς Αλαφούζου και Παναθηναϊκού για το θέμα των πινάκων της διαιτησίας και την παρουσία του διαιτητή Σπάθα σε αυτούς. Η ΕΠΟ απάντησε πως οι «πράσινοι» προσπαθούν να προκαλέσουν αβάσιμες αμφιβολίες στους φιλάθλους και υπενθύμισε πως πλέον υπεύθυνος είναι ο νέος αρχιδιαιτητής, Χιού Ντάλας. Στον Παναθηναϊκό δεν άφησαν αναπάντητη την τοποθέτηση της ομοσπονδίας.

Κύκλοι της «πράσινης» ΠΑΕ υποστήριξαν πως η ΕΠΟ άρχισε ήδη να κρύβεται πίσω από τον Χιου Ντάλας και πως δεν έχει σκοπό της να τον βοηθήσει στην εκκαθάριση της ελληνικής διαιτησίας καθώς τον έχει ήδη οδηγήσει στον πορευτεί με πρόσωπα που έχουν διαπράξει... ομορφιές, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά το παρελθόν.

«Αντί να κρύβεται η ΕΠΟ πίσω από έναν άνθρωπο που ήρθε για να συνδράμει στην εκκαθάριση του χώρου της διαιτησίας - και που ελπίζουμε να τον αφήσουν να το κάνει – ας κοιτάξει να τον βοηθήσει. Πως; Σίγουρα όχι βάζοντάς τον να πορευτεί με πρόσωπα γνωστά και μη εξαιρετέα για τη «διαδρομή» και τις «ομορφιές» τους στο χώρο», ανέφεραν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό και πρόσθεταν με νόημα πως:

«Ας τον ενημερώσουν για παράδειγμα τι εστί Σπάθας, ας του περιγράψουν τα κατορθώματά του, με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος και έπειτα ας βρουν το θάρρος ή το θράσος να μιλήσουν για «αβάσιμες αμφιβολίες στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Δυσφορία για ΕΠΟ και πίνακες διαιτησίας

ΕΠΟ: «Ο Ντάλας υπεύθυνος για τη διαιτησία»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή