Μπατιστούτα: «Ήθελα να μου κόψουν τα πόδια»

Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο... ξεχασμένος -τα τελευταία χρόνια- Γκάμπριελ Μπατιστούτα, ο οποίος πάσχει από την ασθένεια Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση, η οποία τις τελευταίες έχει γίνει γνωστή με την καμπάνια Ice Bucket Challenge.
Μπατιστούτα: «Ήθελα να μου κόψουν τα πόδια»
1'

«Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Κατουριόμουν πάνω μου, γιατί δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι… Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος. Σε τέτοιο σημείο που ζήτησα από γιατρό να μου κόψει τα πόδια! Επέμενα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση…», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα τον Όσκαρ Πιστόριους και πίστευα ότι αυτή ήταν η λύση. Ο γιατρός μου δεν το επέτρεψε, μου είπε “είσαι τρελός”. Έκανα επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν παρουσίασε βελτίωση η κατάσταση. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Το βάρος μου (86κ.) στηριζόταν μόνο στα κόκκαλα και αυτό δημιουργούσε έναν αφόρητο πόνο. Σταδιακά άρχισε να βελτιώνεται η κατάσταση, αλλά χρειάστηκε να περάσει καιρός. Είμαι πολύ καλύτερα συγκριτικά με τρία χρόνια πριν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή