Φερέιρα: «Έμεινα γιατί είμαι νικητής»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε πως έμεινε στον Παναθηναϊκό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο...

1'

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υποστήριξε πως έμεινε στον Παναθηναϊκό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Τι είπε για τις μεταγραφές, τον Νίνη και τα προκριματικά του Champions League.

Αποφασισμένος για τίτλους είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρόλο που δεν έχει απόλυτα όλα όσα θα ήθελε για να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό όπως τον ονειρεύεται. Ο προπονητής των «πρασίνων» αναφέρθηκε και στους παίκτες που ετοιμάζεται να πάρει η ομάδα του, αλλά και σε αυτούς που δεν ήρθαν όπως… ο Νούνο Γκόμεζ!

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας για την προετοιμασία της ομάδας, τον τρόπο που έχει επιλέξει ο ίδιος και όπως είπε δεν έχει μετανιώσει ως τώρα στην καριέρα του, αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Φερέιρα για άλλη μια φορά είπε καλά λόγια τόσο για τον Κουίνσι όσο και για τον Τοτσέ, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει κάτι για τον Ζεκά, που επίσης παρουσιάζεται σαν στόχος των «πρασίνων». Όσο για το πώς θέλει τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, ο 65χρονος προπονητής είπε πως θέλει παίκτες, δυνατούς, γρήγορους, δημιουργικούς και με επιθετικότητα!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή