Έτοιμη για απογείωση η βασίλισσα

Μια νέα, κερδοφόρα συμφωνία ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικότερα για τα επόμενα πέντε χρόνια χορηγός των μαδριλένων θα είναι αεροπορική εταιρεία «Emirates».

Έτοιμη για απογείωση η βασίλισσα
1'


Μια νέα, κερδοφόρα συμφωνία ανακοίνωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικότερα για τα επόμενα πέντε χρόνια χορηγός των μαδριλένων θα είναι αεροπορική εταιρεία «Emirates», σε μια συμφωνία που θα τους αποφέρει κατά προσέγγιση επτά εκ. ευρώ ετησίως. Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό διεξήχθη εκδήλωση που στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παρουσία των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.


Η εν λόγω συμφωνία πάντως δεν επηρεάζει την συνεργασία με την Bwin, η οποία παραμένει κεντρικός χορηγός φανέλας. “Έχοντας ξεκινήσει πτήσεις στη Μαδρίτη από την 1η Αυγούστου του 2010, αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για την Emirates να σφραγίσει την πρώτη επέτειο, καθώς και να εδραιώσει την υποστήριξή μας στον αθλητισμό και σε όσους ασχολούνται με αυτόν σε όλο τον κόσμο”, ανέφερε σχετικά ο Σαλέμ Ομπαϊντάλα, αντιπρόεδρος της Emirates.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της “βασίλισσας” Φλορεντίνο Πέρεθ υπογράμμισε: “Η Emirates είναι πλέον μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που πάντα σεβόταν και υποστήριζε τον αθλητισμό. Η εταιρεία έχει τις ίδιες αρχές με εμάς στους τομείς της πίστης, της άνεσης, της εφευρετικότητας και της θέλησης, και αυτές οι αρχές θα δημιουργήσουν μια σχέση εμπιστοσύνης. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια συνεργασία που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά με τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο”.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή