Κάλεσμα της ΠΑΕ Ηρακλής στους φιλάθλους

Ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα παρείχαν απόψε οι διοικούντες τον Ηρακλή, σε ανοικτό διάλογο...

Ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα παρείχαν απόψε οι διοικούντες τον Ηρακλή, σε ανοικτό διάλογο που έκαναν με φιλάθλους της ομάδας. Διαδικασία που είχε δίωρη περίπου διάρκεια και υλοποιήθηκε, όπως προγραμματίστηκε την περασμένη εβδομάδα, στο Κατσάνειο.

Αρχικά, ο πρόεδρος του «Γηραιού» ανέλυσε οικονομικά δεδομένα και στη συνέχεια απάντησε στις 107 ερωτήσεις που έφτασαν στην ΠΑΕ από υποστηρικτές της ομάδας (σ.σ. δόθηκε αυτή η δυνατότητα στον κόσμο). Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η χορηγία του ΟΠΑΠ βρίσκεται σε καλό δρόμο και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις, πως το φετινό μπάτζετ είναι καλυμμένο από τα έσοδα και πως άπαντες είναι πληρωμένοι για τρέχοντα.

Εξήγησε ότι θα γίνουν επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας με τους Σολτάνι, Βέλλιο, ότι μεταγραφικά ο Σάνι, που προτάθηκε, δεν ενδιαφέρει με την προοπτική απόκτησης ως δανεικός, πως δεν υπάρχει θέμα Κάμπορα, ο Σορλέν μέχρι τον Ιούνιο δεν μπορεί να φύγει από την Γαλλία και ο Ροτέν είναι μία πρόταση που εξετάζεται. Τέλος, ενημέρωσε πως έχουν αρχίσει οι ενέργειες για το φάκελο αδειοδότησης για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, ότι στόχος της διοίκησης είναι τα χρέη προς τρίτους να έχουν εξοφληθεί μέσα στα επόμενα 2,5 χρόνια, αλλά και ότι η φετινή ομάδα έχει «Καλούς παίκτες, προπονητή και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.»

Πηγή: ΑΠΕ