Φερέιρα: «Πάω στην Ελλάδα»

Στην... επιβεβαίωση πως θα έρθει στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές επαφές με την διοίκηση του...

Στην... επιβεβαίωση πως θα έρθει στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές επαφές με την διοίκηση του Παναθηναϊκού, προχώρησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας σε Μέσα της χώρας του, υποστήριξε πως συμφώνησε με τους «πράσινους» εξαιτίας της προοπτικής του πρωταθλήματος και της συμμετοχής του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πάω στην Ελλάδα σήμερα, χωρίς να έχω καθόλου χρόνο για ξεκούραση. Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάω σε έναν σύλλογο, ο οποίος τους ίδιους στόχους με εμένα, πρωταθλήματα και συμμετοχή στο Champions League», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ζασουάλδο Φερέιρα στην ιστοσελίδα «cmjornal.xl.pt».

Ο έμπειρος προπονητής, αναμένεται λίγο μετά τις 21:00 στην Ελλάδα και το Σάββατο θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα των Πρωταθλητών με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Παράλληλα, ο νέος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε και στην Μάλαγα: «Δέχτηκα την πρόκληση αυτή επειδή με έπεισαν ότι θα είχα τις κατάλληλες προϋποθέσεις να δουλέψω, αλλά τελικά διάλεξαν διαφορετικό δρόμο. Ας αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και να δούμε την επόμενη μέρα, επειδή υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω με τον Παναθηναϊκό».