Γκουαρντιόλα: «Παίζουμε πάντα για την νίκη»

Μόνο νίκη είναι ο στόχος της Μπαρτσελόνα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στη διάρκεια της...

Μόνο νίκη είναι ο στόχος της Μπαρτσελόνα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός των Καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, χωρίς να έχει καμία σημασία τι έχει γίνει μέχρι τώρα στον 4ο όμιλο, ούτε τι θα συμβεί στο μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί την Δευτέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει να δώσεις τα πάντα για την νίκη. Και αυτό θα κάνουμε. Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι. Αυτό δεν το παίρνουμε υπ΄ όψιν μας. Άλλες φορές παίζεις πολλά ματς σε λίγες μέρες. Αυτό είναι το πρόγραμμα και αυτό θα ακολουθήσουμε.
Θα παίξουμε με τους καλύτερους που έχω στην διάθεσή μου. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό εγώ δεν κάθομαι να σκέφτομαι από την κλήρωση τι θα γίνει. Ήταν από την αρχή ένας δύσκολος όμιλος και αυτό φαίνεται από το ότι ακόμη δεν έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση».

Για την κακή παράδοση που έχει η "Μπάρτσα" στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, ο Γκουαρντιόλα τόνισε ότι : «Αύριο έχουμε την ευκαιρία να σπάσουμε την παράδοση και τις στατιστικές».
Όσον αφορά την πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τι μπορεί να αλλάξει στον Παναθηναϊκό απάντησε:
«Περιμένω τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο. Είναι ένα μειονέκτημα ότι δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί ο νέος προπονητής. Τον γνωρίζουμε από την Πόρτο, την Μάλαγα αλλά όχι από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».