Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μοιραίος στην πρεμιέρα των Μπακς στο ΝΒΑ (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρωταγωνιστής στις δύο τελευταίες κρίσιμες φάσεις της πρεμιέρας των Μιλγουόκι Μπακς στο ΝΒΑ.

Newsbomb

1'

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 122-121 από τους Μπόστον Σέλτικς κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Τη νίκη στους Σέλτικς χάρισε ο Τζέισον Τάτουμ με τρίποντο που πέτυχε 0,4 δέκατα του δευτερολέπτου πριν την κόρνα και με το οποίο «έγραψε» το 122-120 μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να τον σταματήσει.

Μπακς και Αντετοκούνμπο, όμως, είχαν άλλη μια ευκαιρία να πάνε το ματς τουλάχιστον στην παράταση καθώς ο Έλληνας φόργουορντ κέρδισε φάουλ στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Ο Αντετοκούνμπο στήθηκε στη γραμμή των βολών αλλά πέτυχε μόνο τη μια από τις δύο με αποτέλεσμα το τελικό 122-121 υπέρ των Σέλτικς.

Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ, για τους νικητές την διαφορά την έκαναν οι Τζέιλεν Μπράουν και Τζέισον Τέιτουμ με τον πρώτο να έχει 33 πόντους και τον δεύτερο 30 και μαζί το μαγικό τρίποντο. Θετικότατος και ο Τιγκ με 19. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αντετοκούνμπο με 35 πόντους, ενώ κατέβασε 13 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ και έκανε και 2 κοψίματα. Δίπλα στον Έλληνα φόργουορντ και οι Μίντλετον με 27 και Χολιντέι με 25.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τότε κρίνονται οι αποφάσεις για lockdown και σχολεία - Το μήνυμα Μητσοτάκη για τρίτο κύμα πανδημίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή