ΗΠΑ: Αεροπορική εταιρεία δοκιμάζει νέα τεχνολογία που ντροπιάζει δυνατά όσους πάνε να «κόψουν δρόμο»

Η τεχνολογία ειδοποιεί τους υπαλλήλους της πύλης του αεροδρομίου με ένα δυνατό ήχο εάν ένας επιβάτης προσπαθήσει να σκανάρει το εισιτήριο του πριν από την ομάδα που του έχει οριστεί

ΗΠΑ: Αεροπορική εταιρεία δοκιμάζει νέα τεχνολογία που ντροπιάζει δυνατά όσους πάνε να «κόψουν δρόμο»
AP
1'

Μια αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ δοκιμάζει μια νέα τεχνολογία σε τρία αεροδρόμια της χώρας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης, η οποία έχει ως στόχο να περιορίσει τους επιβάτες που προσπαθούν να παρακάμψουν τους μπροστινούς τους.

Σύμφωνα με το Associated Press, η τεχνολογία ειδοποιεί τους υπαλλήλους της πύλης με ένα δυνατό ήχο εάν ένας επιβάτης προσπαθήσει να σκανάρει το εισιτήριο του πριν από την ομάδα που του έχει οριστεί.

«Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν τα οφέλη της προτεραιότητας επιβίβασης με ευκολία και συμβάλλει στη βελτίωση της εμπειρίας», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση της.

Η εταιρεία δήλωσε ότι όταν συμβαίνει αυτό, ένας υπάλληλος της πύλης ενημερώνει ευγενικά τον πελάτη ότι δεν μπορεί να δεχτεί την κάρτα και του ζητά να επανέλθει στην ουρά και να περιμένει μέχρι να κληθεί η ομάδα επιβίβασής του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ένας πελάτης μπορεί να είναι σε θέση να επιβιβαστεί εκτός σειράς, ο πράκτορας έχει έναν γρήγορο τρόπο να παρακάμψει την ειδοποίηση και να αποδεχθεί την κάρτα, ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωση.

Παρόλο που η τεχνολογία βρίσκεται μόλις σε δοκιμαστική φάση, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή