Επαναλειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία - Επίσκεψη του υπουργού Υγείας

«Θέλουμε ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης 
φαρμακείο ΕΟΠΥΥ
Ο υπουργός Υγείας ξεναγήθηκε στους χώρους του φαρμακείου
Υπ. Υγ.
1'

Το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε την Τετάρτη (05/06/2024), ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Αφορμή για την επίσκεψη είναι η επαναλειτουργία του φαρμακείου.

Ο υπουργός Υγείας, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του φαρμακείου και συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς, δήλωσε: «Δεσμεύομαι ως Υπουργός Υγείας ότι σε κάθε πρόβλημα που αφορά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, θα είμαστε παρόντες για να δίνουμε λύσεις. Θέλουμε ο ασφαλισμένος του ΕΟΠΥΥ να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη και τον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Μανούρη που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου που βρίσκεται εδώ, καθώς το φαρμακείο εξυπηρετεί όχι μόνο την περιοχή της Νέας Ιωνίας, αλλά και της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και του Ηρακλείου. Ο κόσμος μπορεί να έρχεται εδώ και να παίρνει τα φάρμακά του χωρίς να ταλαιπωρείται. Γιατί τελικά το μείζον είναι να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης».

Κατά την επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη στο φαρμακείο, παρόντες ήταν επίσης η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ Θεανώ Καρποδίνη, ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και ο Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ Γιώργος Παπαδημητρίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή