Ποτέ νερό μετά από καυτερό φαγητό! Δείτε γιατί
Σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες ωστόσο, είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε, αφού κάτι τέτοιο λειτουργεί προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση.
Σε βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube, οι ειδικοί από την Αμερικανική Χημική Εταιρεία (ACS) εξηγούν ότι η ένωση των μορίων του νερού με την ουσία που είναι υπεύθυνη για την καυτερή γεύση ορισμένων τροφίμων όπως οι πιπεριές τσίλι, είναι σαν να ρίχνει κανείς νερό στο λάδι που έχει αρπάξει φωτιά...
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr